Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Old Ni-js op 25 maart

bij ‘Het Bonte Paard’

Samen goed voor 160 jaar muzikale ervaring

DIJKERHOEK – Old Ni-js bestaat namelijk uit de generatie muzikanten die in de jaren zeventig fungeerde als de uitvinders van de nederpop. En de heren mogen dan intussen alles al hebben meegemaakt, de liefde voor de muziek leeft nog altijd volop. Zelfs voor de toekomst hebben ze volop ambities.Blitz Wending, Puddingh, Toontje Lager, Captain Gumbo, Boh Foi Toch en Normaal. Op die laatste drie na zijn het namen van bands uit een grijs verleden. Een tijdperk waarin volop werd geëxperimenteerd met muziek en professionele geluidsapparatuur eigenlijk nog niet eens bestond.

Tot op de dag van vandaag zijn de heren echter nog altijd volop actief in diverse bands. In 2004 begonnen ze samen Old Ni-js, aanvankelijk vooral om de gaten te vullen in de touragenda’s van de diverse bands, waarin ze op dat moment speelden. Ze kregen zulke enthousiaste reacties, dat ze besloten om het wat structureler aan te pakken. Aanvankelijk opereerde Old Ni-js als trio, maar later kwam er versterking bij in de persoon van Gerard de Braconier, de gitarist van Captain Gumbo en voorheen Toontje Lager.

Gezien de muzikale achtergrond zullen er bekende nummers de revue passeren van onder meer Boh Foi Toch, maar vooral van Normaal natuurlijk.

Samenstelling: drums en zang: Han Mali; bas en zang: Willem Terhorst; gitaar en zang; Gerard de Braconier, gitaar en zang: Ferdi Joly.

Zaal open 21.00 uur Aanvang 22.00 uur

Voor dit optreden is er voorverkoop van de entree à € 10,00. Aan de zaal, onder voorbehoud van uitverkocht, à € 15,00.

Kaarten kunnen ook gereserveerd worden via 0548-361202 of info@bontepaard.nl