Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Open dag Kinderopvang Dijkerhoek op 6 juli

DIJKERHOEK – Kinderopvang Dijkerhoek is een kleinschalige opvang, gevestigd in het Kulturhus Dijkerhoek. Gemoedelijk en persoonlijk, zoals dat past in een dorp als Dijkerhoek. Met speelgoed voor alle leeftijden en een ruime aangrenzende speelplaats. Een ideale plek voor kinderen uit Dijkerhoek en zeker ook daarbuiten.“Ieder kind moet elke dag weer met een goed gevoel naar huis gaan. En als ouder/ verzorger moet je je kind vol vertrouwen bij ons achter kunnen laten. Dat vinden we heel belangrijk. Onze kernwaarden zijn dan ook niet voor niets: veiligheid, geborgenheid en gezelligheid. De perfecte basis voor kinderen om zich verder te ontwikkelen. Gedurende de vakanties stellen we een speciaal programma samen met leuke activiteiten. We maken er echt een feestje van voor de kinderen. Want vakanties moet je natuurlijk wel een beetje vieren”, aldus Nicole Wansink.

Kinderopvang Dijkerhoek werkt met een vast team van enthousiaste en vakbekwame pedagogisch medewerkers. Je kind heeft dus te maken met een vast persoon, zodat hij/ zij met haar een vertrouwensrelatie kan opbouwen. En dat is prettig. Iemand die weet wie je bent, snapt waarom je bepaalde dingen doet en er voor je is wanneer jij haar nodig hebt.

Kinderopvang Dijkerhoek is in het leven geroepen door Nicole Wansink. “Ik heb een jarenlange achtergrond in de kinderopvang en doe mijn werk elke dag weer met veel passie en plezier. De kinderen geven mij energie. En daar geef ik ze graag een plezierige en gezellige tijd voor terug, die ze niet snel meer vergeten”, besluit Nicole.

Op donderdag 6 juli is er van 10.00 ror 17.00 uur een Open Dag bij Kinderopvang Dijkerhoek, Maatmansweg 1. Iedereen is van harte welkom!