Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Prijsuitreiking Dijkerhoek In Bedrijf

Prijsuitreiking Dijkerhoek

DIJKERHOEK – De Dijkerhoekse ondernemers zetten op 5 september de deuren van hun bedrijf open voor publiek en maakten daar een leuk dagje-uit van voor jong en oud. Onder de titel “Dijkerhoek in Bedrijf” kon men deelnemen aan een fietstocht door de mooie omgeving en een bezoek brengen aan de deelnemende bedrijven, gevestigd langs de circa elf kilometer lange route..

Wie de tocht niet per fiets kon afleggen, kon dat met de auto doen. Helaas werkte het weer die dag niet mee maar er kwam toch een grote groep deelnemers opdagen.

De bedrijven hadden voor onderweg een wedstrijd uitgeschreven in de vorm van een vragenlijst en na inlevering daarvan dongen de deelnemers mee naar een leuke prijs.

Afgelopen zaterdag werden de prijzen uitgereikt in Het Bonte Paard waar de winnaars werden ontvangen met koffie en een drankje.

De bedrijven hadden zelf de prijzen ingebracht. Egbert Veeneklaas won een mooie, handgemaakte plantenhanger van Rob Rensen; de familie Nijendijk kreeg een cadeaubon van Oosterwijk Tuin en Parkmachines; voor de familie Vastes was er een cadeaubon van boomkwekerij Jansen Manenschijn; de familie Poliste kreeg een tegoedbon van schilder Wissink voor het schilderen van de voordeur; bakkerij Nijkamp had een prachtige taart voor de familie Smale; de familie Groenewegen kreeg een beste fles cognac van Het Bonte Paard; Bieleman Veevoeders gaf een grote zak hondenbrokken aan de familie Florijn en Richard Wichink had een mooie houten sokkel gemaakt die komt te staan op het erf van Gerrit Stevens.