Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Prins Shadow de Ridder 52e Prins der Fienpreuvers

DIJKERHOEK/HOLTEN – Prins Shadow de Ridder, alias Nick Jongbloed, is de 52e Prins der Fienpreuvers. Samen met zijn Adjudant Hazelnoot, John Poppe, kwamen zij om 22.22 uur tevoorschijn in de feestzaal van Café Het Bonte Paard in Dijkerhoek.Nick Jongbloed is 36 jaar en woont samen met Nanda Schutrups. Zij hebben drie kinderen, dochters Mila en Linn en zoon Jip en wonen in het prachtige buitengebied van de Beuseberg.

Zijn werkzaamheden bestaan uit een eigen bedrijf samen met zijn compagnon in de Grond-, weg- en waterbouw genaamd ‘Jongbloed & Vos Projectondersteuning GWW B.V.’

Op hun voormalige boerderij zijn zij druk in de weer met de kinderen, twee rottweilers, twee Schotse Hooglanders en twee katten. In het weekend, en trouwens ook vaak door de week, steken ze hun BBQ graag aan en genieten ze volop van het buitenleven.

Adjudant Hazelnoot, John Poppe, is 53 jaar en gelukkig getrouwd met Gerrie. Samen met hun dochters Anne en Jette wonen ze aan de Looikolkdwarsstraat in Holten. In zijn dagelijks leven is John monteur van grote bussen waar hij alles repareert met zijn magische handen. Tevens is John trouwe versierder van de carnavalswagen en houdt hij zich bezig met de dagelijkse leiding van C.V. de Hazelnootridders, vandaar zijn adjudantennaam.

Prins Shadow de Ridder is de naam die de Prins heeft gekregen tijdens de vele optredens door het gehele land met de band NIX rock&roll, in de schaduw van de nacht gebeuren er de mooiste dingen.

Zijn titels zijn:

– hertog van de Beuseberg en huisbaas van de Versierders;

– beschermheer van de Preuter tot aan de Haar;

– rock & roller van NIX;

– ambassadeur van de Hazelnootridders;

– heerser van ‘Het Zwarte Goud’ tot aan de Moersleutel.

Prins Shadow de Ridder en Adjudant Hazelnoot zullen het Carnavalsseizoen 2019/2020 met volle inzet gaan vieren onder het motto: Gas op die lolly!