Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Reeperbahner Stimmungsmacher vieren Kerst!

DIJKERHOEK – Zondagmiddag 20 december verandert het voorcafé van partycentrum Het Bonte Paard in een muzikale kerststal. Vanaf 17.00 uur gaan de staldeuren open en treden de Reeperbahner Stimmungsmacher op onder de noemer ‘das verrückte Reeperbahner Weihnachtsfest!’Dat deze Dijkerhoekse rockers een beetje ‘verrückt’ zijn in de goede zin van het woord, is inmiddels in de regio wel bekend. Ook deze zondagmiddag zullen de heren verrassend uit de hoek komen met een speciale kerstshow! Ze hebben een aantal bekende streekgenoten weten te strikken om mee te werken aan hun show.

Holtenaar Gerdian Baltus zal de rol vertolken van de ‘Vieze Kerstman’…… De ‘Reeperbahner’ hebben zelfs een nummer geschreven over deze vieze Kerstman met als titel ‘Hoo Hoo Hoo! don’t eat the yellow snow!’

Stijn Koerkamp en William Bieleman, gitaristen van de talentvolle Rockband ‘Gust’, zullen tevens een gastoptreden verzorgen. Stijn kruipt in de huid van Angus Young van AC/DC en William gaat terug naar z’n roots als de ‘Rockende Bierpaus’.

Een ander hoogtepunt deze middag/avond is een vader/zoon guitar-battle tussen gitarist Richard Aaltink en z’n zoon Siebe.

Als support-act draaien de heren van de ‘Zwarte Raaf’  hun sfeervolle vinylplaatjes voor én na de Reeperbahnershow.

De entree voor deze middag/avond bedraagt €10,-. Vol = vol.