Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Reünie oud-leerlingen

Lagere Landbouwschool Bathmen

reunie-oud-leerlingen

DIJKERHOEK – “Zaterdag 1 oktober vond er een reünie plaats van oud-leerlingen van de Lagere Landbouwschool Bathmen (leerjaren 1972 t/m 1975) bij het Bonte Paard in Dijkerhoek. Wim Holmer heette ons van harte welkom namens de reüniecommissie en vertelde hoe de dag zou gaan verlopen”, aldus de 85-jarige oud-leerkracht Theun de Boer.

Ruim 60 leerlingen waren er met hun eega’s aanwezig om elkaar na 40 jaar weer te ontmoeten. Ook waren er nog twee leraren aanwezig. Directeur J. Vis en leerkracht Th. de Boer. Ook voor hen was het een fijne bijeenkomst om de leerlingen na 40 jaar weer te zien en te spreken.

Uit veel plaatsen kwamen leerlingen naar Bathmen. Onder andere uit Wesepe, Schalkhaar, Lettele, Espelo, Holten, Markelo, Hengforden, Harfsen, Gorssel en Bathmen. De leerlingen werden in vier leerjaren verdeeld om met elkaar te praten en diverse herinneringen op te halen. De twee leerkrachten gingen om de beurt met hen praten.

Theun de Boer: “Nadat meester Habermann diverse groepsfoto’s had genomen, kregen we nog een lekker etentje. Het was een fijne middag en avond. Bij de uitgang werden we nog verrast met een keurig verzorgd overzicht van wat de deelnemers de laatste 40 jaar hebben gedaan.”

(Foto: Henk Habermann.)