Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Succesvolle theatermiddag Zonnebloem Regio Deventer

ISuccesvolle theatermiddag

DIJKERHOEK – Op woensdagmiddag 28 oktober heeft de Zonnebloem Regio Deventer voor haar deelnemers een theatermiddag verzorgd in het Bonte Paard te Dijkerhoek. Vanuit de 16 regionale afdelingen hebben 270 deelnemers genoten van de theatershow “Een Lach en een Traan” verzorgd door het artiestenduo Andréas en Cäzilia. Er is volop meegezongen, geklapt en gelachen. Ook is hier en daar een traantje weggepikt.

Bij de Welfare heeft men weer mooie zelfgemaakte (kerst)spullen kunnen kopen. Mede door de inzet van vele vrijwilligers heeft men de deelnemers kunnen verwennen met een hapje en een drankje en kan eenieder terugkijken op een geslaagde middag.

Heeft u in de toekomst ook belangstelling voor activiteiten van de Zonnebloem? De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke beperking. Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Jong en oud, wie u ook bent en wat u ook doet. Zo ook bij de regio Deventer. Met ongeveer 300 vrijwilligers zet de afdeling Deventer zich in voor circa 920 mensen van 18 jaar en ouder met een lichamelijke beperking. Deze regio, opgericht in 1972, bestaat uit 16 afdelingen in en om Deventer en niet te vergeten een afdeling Welfare.

Met een lichamelijke beperking bent u misschien wel vaker (alleen) thuis dan u zou willen. De vrijwilligers van de afdelingen komen graag bij u langs voor een bezoekje of om samen met u op pad te gaan. Daarnaast verzorgen ze ook verschillende activiteiten zoals een dagboottocht, aangepaste vakanties, een winkelochtend, Sint- en Kerstmiddagen of een Nieuwjaarsbijeenkomst.

Wilt u zich aanmelden om in de toekomst deel te nemen aan de activiteiten of u in te zetten als vrijwilliger? Ga naar www.zonnebloem.nl/deventer