Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Verwerping van “De Zaagmolen”

Voorzitter Tonnnie Lalkens reikt de beker uit aan Henk Beunk (gestreepte trui, brildragend). Het team van de Ikkinksbuurt bestond uit Henk Beunk, Herjan Sluiter, Henk Slijkhuis en Wim Vierhouten.

Voorzitter Tonnnie Lalkens reikt de beker uit aan Henk Beunk (gestreepte trui, brildragend).
Het team van de Ikkinksbuurt bestond uit Henk Beunk, Herjan Sluiter, Henk Slijkhuis en Wim Vierhouten.

DIJKERHOEK – Op zondagavond 27 december houdt de Dijkerhoekse schietvereniging “De Zaagmolen” haar jaarlijkse verwerping. Naast diverse attracties zoals kaart schieten, geluksbaan, mand raden en rad van avontuur staat ook de verloting van het halve varken op het programma en de verloting van de aanwezigheidsprijs; een groot vleespakket aangeboden door “de Bonke”. Daarnaast worden ook wat kleinere prijzen verloot.Daarnaast zal de Zaagmolen erwtensoep gaan verkopen. De soep wordt in ingevroren porties van 1 liter verkocht en kan dus zo de diepvries weer in.

Om te weten hoeveel soep er gemaakt moet worden, kan deze soep vooraf worden besteld. In het weekend van 12-13 december is de schietvereniging een huis-aan-huisactie in Dijkerhoek en naaste omgeving gestart

De soep kost 3,50 euro per liter en kan tijdens de verwerping worden opgehaald. De soep kan ook thuis worden afgeleverd maar dan kost dan 5 euro per liter.

Tevens kunnen dan loten voor de grote verloting worden gekocht.

De loten kosten 2 euro per stuk en drie voor 5 euro.

Degenen die belangstelling hebben voor de soep en/of verloting kunnen hun bestelling ook doorgeven via www.dezaagmolen.nl, per e-mail info@dezaagmolen.nl of telefonisch: 06-23664243 (Gerrit Stevens).

De zaal van het Bonte Paard is op 27 december geopend vanaf 20.30 uur.