Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vogelschieten:

officieuze opening

Dijkerhoeks feest

DIJKERHOEK – Op zaterdagavond 18 juni vindt de officieuze opening van het Dijkerhoeks feest plaats met het vogelschieten. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op de feestweide bij Het Bonte Paard en begint om 20.00 uur.

Dan zullen de winnaars van vorig jaar, Lisette Wechstapel (jeugd) en Jan Bronninkreef, het festijn openen met het openingsschot.

Alle inwoners van Dijkerhoek, of behorende tot de schoolkring Dijkerhoek, van 12 jaar en ouder en leden van schietvereniging ‘De Zaagmolen’ kunnen aan deze wedstrijd meedoen.

Opgave is mogelijk op 18 juni van 19.15 tot 19.45 in café-restaurant ‘Het Bonte Paard’. Daarna kunt u inschrijven op het terrein. Deelnamekosten bedragen € 15,00 voor senioren en € 5,- voor junioren (12 tot 18 jaar).

Vogelschieten valt onder de vlag van de KNSA en daarom moet iedereen zich verplicht legitimeren om te kunnen deelnemen. Dus zorg dat u een legitimatiebewijs bij u hebt! Zoals Wim Rensen (van Beeldman) ooit schreef “Het is pas ‘Diekerhooks fees’ als het vogelschieten is geweest.” En daar is geen woord van gelogen.