Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vogelschieten, officieuze opening Dijkerhoeks feest

DIJKERHOEK – Op zaterdagavond 20 juni vind de officieuze opening Dijkerhoeks feest plaats met de wedstrijden om het vogelschieten die plaatsvinden op de feestweide bij Het Bonte Paard.

Dan zullen de winnaars van vorig jaar; Joyce Wechstapel (jeugd) en Erwin Hurenkamp het festijn openen met het openingsschot.

Alle inwoners van Dijkerhoek of behorende tot de schoolkring Dijkerhoek van 12 jaar of ouder en leden van schietvereniging “De Zaagmolen” kunnen aan deze wedstrijd meedoen. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur. Opgave op 20 juni is mogelijk vanaf 19.15 tot 19.45 in café-restaurant “Het Bonte Paard”. Daarna kunt u inschrijven op het terrein. Deelnamekosten bedragen: € 15,00 voor senioren en € 5,- voor junioren (12 tot 18 jaar). Vogelschieten valt onder de vlag van de KNSA en daarom moet iedereen zich verplicht legitimeren om te kunnen deelnemen. Dus zorg dat u een legitimatiebewijs bij u hebt! Zoals Wim Rensen (van Beeldman) ooit schreef “Het is pas Diekerhooks feest als het vogelschieten is geweest.” En daar is geen woord van gelogen.