Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vrijdag 9 december: prijsuitreiking 29e Zaagmolen-

trofee!

DIJKERHOEK – In de maand november heeft voor de 29e maal de wedstrijd om de Zaagmolentrofee plaatsgevonden bij schietvereniging de Zaagmolen. Vrijdag 9 december zal in het Dijkerhoekse Kulturhus de prijsuitreiking plaatsvinden.Momenteel vindt de dopingcontrole plaats en zodra die bekend is kunnen de prijswinnaars uitgenodigd worden voor de deze prijsbekendmaking. Maar liefst 78 enthousiaste teams van vier personen per team hebben in drie verschillende klassen (heren, dames en jeugd) gestreden om deze trofee. 55 Heren- of gemengde teams, 19 damesteams en 4 jeugdteams. Dat zijn er zes meer dan vorig jaar.

Titelverdediger is de Ikkinksbuurt die vorig jaar de nieuwe (derde) wisselbeker voor het eerst op zijn naam wist te schrijven. Heeft teamleider Gerrit Stevens wederom een winnend viertal uit de hoed getoverd, nadat het in 2014 de vorige wisselbeker definitief in bezit nam of is het magische vuur verdwenen? En wat heeft de concurrentie gedaan? Hebben die stilgezeten of vlijtig geoefend? Vrijdag 9 december zal een ieder het weten.

Hieronder nog even de prijswinnaars van vorig seizoen: heren: Ikkinksbuurt I; dames: Ikkinksbuurt en jeugd: Wielervereniging Holten.

Individuele prijzen: heren: Gerrit Nikkels (Het Bonte Paard); dames: Linda Rensen (De Meisjes) en jeugd: Boyd Mulder (Oranjenoabers).