Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vrouwen van Nu afdeling Dijkerhoek doet mee aan Samenloop voor Hoop

Vrouwen van Nu

DIJKERHOEK – Een groep vrouwen uit Dijkerhoek die met beide benen op de grond staat; dat zijn de Vrouwen van Nu Dijkerhoek. Ze zijn zich bewust van wat er om hem heen afspeelt. En ze zijn betrokken bij de maatschappelijke ontwikkelingen en gebeurtenissen van alledag.  Daarbij hoort ook de bedreigende ziekte kanker. Een ziekte waar iedereen op de één of andere manier mee in aanraking komt.

Voor de Vrouwen van Nu was dit de reden om deel te nemen aan de Samenloop voor Hoop in Holten. Want hoe mooi is het om samen (actief) bij deze ziekte stil te staan, door te lopen…. Ze hopen door mee te doen aan de Samenloop voor Hoop, een kleine bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker. Dat er een dag komt dat deze ziekte uit ons leven verbannen kan worden. Dat kan alleen door geld in te zamelen voor onderzoek. Op dit moment hebben ze al meer dan 800 euro opgehaald door de sponsoring van Dijkerhoekse ondernemingen en door onder andere een kaarsenverkoop. Het streven is 1000 euro binnen te halen.

Naast het team van 25 vrouwen, de Vrouwen van Nu Dijkerhoek, zijn er in Dijkerhoek nog drie andere teams die deelnemen aan de samenloop. Ook zij tonen veel maatschappelijke betrokkenheid. Dat is de kracht van Dijkerhoek.

Ze staan net als de andere teams ook met een tent op het terrein Meermanskamp in Holten. Tijdens de 24 uur -wandelestafette op 10 en 11 oktober 2015 hebben alle teams verschillende activiteiten voor jong en oud. De opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding.