Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vrouwen van Nu afdeling Dijkerhoek genieten van natuur en historie tijdens jaarlijks reisje

DIJKERHOEK – De Vrouwen van Nu afd. Dijkerhoek zijn 1 mei fluisterend op pad geweest en wilden belletje gaan trekken bij de dokter.De vertrouwde chauffeuse Dinie stond mooi op tijd klaar voor vertrek. Met 50 dames van de afdeling Dijkerhoek, ondanks regen en harde wind, in een positieve stemming vertrok ze om 8.30 uur met onbekende bestemming.

Na onderweg genoten te hebben van de prachtige kleuren van het snel ontluikende voorjaar kwamen ze bij het Museum van de Biesbosch aan. Eerst was er tijd om het museum te bekijken. Aansluitend stond de lunch gereed en om half een precies vertrok de fluisterboot om de dames de mooiste stukken van de Biesbosch te laten zien. Na de boottocht nog even tijd om de benen te strekken en toen werd de reis vervolgd naar Woudrichem.

Daar werden ze opgewacht door twee gildegidsen. Deze hebben veel kunnen vertellen over de geschiedenis van Woudrichem en vele locaties laten zien en toegelicht waar de opnames van de serie Dokter Tinus hadden plaats gevonden. De heren konden zeer enthousiast vertellen en kwamen eigenlijk tijd te kort. Helaas was Dr. Tinus niet thuis, dus ze konden geen belletje trekken.

Al met al konden ze tegen kwart over vijf de terugreis aanvaarden en waren ze iets na zeven uur bij het Bonte Paard. Daar wachtte een heerlijk warm en koud buffet, zodat de dag op passende wijze kon worden afgesloten.

De Vrouwen van Nu kijken terug op een mooi reisje met aandacht voor natuur en historie, mooi weer en een enthousiast gezelschap.