Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zonnebloem amusementsmiddag in Het Bonte Paard

DIJKERHOEK – Op dinsdagmiddag 10 oktober heeft de Zonnebloem Regio Deventer voor mensen met een lichamelijke beperking een amusementsmiddag verzorgd in Het Bonte Paard te Dijkerhoek. Vanuit de 14 regionale afdelingen hebben ruim 200 mensen genoten van een gezellige middag verzorgd door Merel Events.Men werd verwelkomd met draaiorgelmuziek en tijdens de middag heeft Merel bekende liedjes laten horen. Er is uit volle borst meegezongen. Ook zijn er tijdens de gehele middag poffertjes gebakken en heeft iedereen hiervan lekker ouderwets genoten. Er is volop meegezongen, geklapt en gelachen. Mede door de inzet van vele vrijwilligers heeft men de deelnemers kunnen verwennen en kan iedereen terugkijken op een geslaagde middag.

Hebt u in de toekomst ook belangstelling voor activiteiten van de Zonnebloem? De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke beperking.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Jong en oud, wie u ook bent en wat u ook doet. Zo ook bij de regio Deventer. Met ongeveer 300 vrijwilligers zet De Zonnebloem zich in voor circa 920 mensen van 18 jaar en ouder met een lichamelijke beperking. Deze regio, opgericht in 1972, bestaat uit 14 afdelingen in en om Deventer.

Met een lichamelijke beperking bent u misschien wel vaker (alleen) thuis dan u zou willen. De vrijwilligers van de afdelingen komen graag bij u langs voor een bezoekje of om samen met u op pad te gaan. Daarnaast organiseert De Zonnebloem ook verschillende activiteiten zoals aangepaste vakanties, een Nieuwjaarsbijeenkomst, dagtochten etc.

Wilt u zich aanmelden om in de toekomst deel te nemen aan deze activiteiten of u in te zetten als vrijwilliger? Ga naar www.zonnebloem.nl/deventer