Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Eerder dit jaar nam potentieel Epse 1 het op tegen oud Epse 1 in de traditionele Nieuwjaarswedstrijd.

EPSE – De afdeling voetbal van SV Epse staat sinds juli vorig jaar weer op eigen benen. En dat heeft de club geen windeieren gelegd. Het afgelopen jaar hebben ze in Epse heel wat nieuwe leden mogen verwelkomen. Zowel bij de senioren als bij de jeugd. Tijdens de donderdagavondtrainingen is het veld haast te klein. De vereniging groeit en dat brengt leuke ontwikkelingen met zich mee!Dit seizoen beschikt de club over drie zondagteams (een tweede, een derde en een veteranenteam), een vrijdagavondteam en een viertal jeugdteams. Volgend seizoen komt daar een seniorenteam bij. De gezellige dorpsvereniging gaat weer met een eerste elftal de competitie in! Met een oude bekende als hoofdtrainer. Herman Harleman begon zijn hoofdtrainerscarrière destijds bij SV Epse. Vanaf volgend seizoen staat de Deventer oefenmeester opnieuw bij Epse aan het roer. Met zijn Voetbalschool Deventer is Harleman ook actief bij de Epser jeugd.

De selectie bestaat straks uit een mix van (nu nog) jeugdspelers, spelers die nu in het tweede spelen en een paar nieuwe spelers. Epse 1 komt uit in de vijfde klasse zondag.

Ambitie om in de nieuwe Epser selectie te voetballen? Of zin om een balletje te trappen in een van de andere teams? Nieuwe voetballers in de leeftijd van 4 t/m ….. jaar zijn welkom! Kom gewoon een keer gezellig meetrainen. De eerste drie trainingen zijn gratis!

Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina of mail naar voetbal@svepse.nl