Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Afdeling gymnastiek

van S.V. Epse:

Voor de hele familie sportplezier!

EPSE – Bij de afdeling gymnastiek van S.V. Epse is er voor ieder lid van het gezin wel een activiteit. Zo kunnen de aller kleinsten zich vermaken tijdens een peuter/kleuter gymles en als ze wat groter zijn stromen ze zo door naar de volgende groep. Het echte turnen gaat beginnen zoals de toestellen de brug, balk, lange mat en trampoline ook blijft tijd vrij voor lekker spelen en een spel.

Als uw kind meer van dansen houdt, kom dan eens een kijkje nemen tijdens één van onze streetdance-lessen. Dit zijn leuke afwisselende dansen door een enthousiaste juf gegeven, die zelf op hoog niveau heeft gedanst.

Maar ook de mama’s kunnen actief aan de slag en lekker komen sporten tijdens onze zeer gevarieerde VIBE-lessen. VIBE staat voor Vrouwen In Beweging Epse. Het is bedoeld voor de 30+ vrouw die één keer in de week even lekker in beweging wil komen. Er wordt gewerkt met gewichtjes, dynabands, steps en af en toe een conditietraining. De les zal afgesloten worden met een spel. Iedereen doet op zijn eigen niveau mee.

Ook aan de 50+ dames en heren is gedacht. Een fanatieke gezellige groep. Alle spieren worden behandeld en uit onderzoek is gebleken dat de kans op vallen minder groot is bij een sportende senior.

Hieronder vind je een overzicht van al ons aanbod met daarbij de tijdstippen. Kom gerust eens een les meedoen en vraag papa, mama, opa of oma en broertjes en zusjes om hetzelfde te doen! Iedereen is welkom!

 

Lestijden

– maandag: 10.00-11.00 uur: Seniorengym; 15.30-16.30 uur: Streetdance (vanaf 6 jaar); 17.15-18.15 uur: Streetdance (vanaf 8 jaar)

– dinsdag: 15.30-16.30 uur: Peuter/kleutergym; 16.30-17.30 uur: Gymnastiek (vanaf groep 3); 20.00-21.00 uur: VIBE (Vrouwen vanaf 30 jaar).

 

De lessen worden gegeven door Nadieh Lagaay (streetdance), Trudy Koning ter Heege – Jonkman (gymnastiek en VIBE) en Rik Drenth (seniorengym).

Aan alle lessen kan twee keer gratis meegedaan worden, voordat je besluit om lid te worden. Voor meer informatie zie ook www.svepse.nl (tabblad gymnastiek).

SV Epse, afdeling gymnastiek, Hassinklaan 3, voor meer informatie mail: gymnastiek@svepse.nl of tel. 06-46597887 (Saskia van Egmond, voorzitter gymbestuur).