Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Benefietconcert Epse

EPSE – Op16 december treden Felicia van den End en Pepe Garcia op tijdens een koffieconcert in Epse. Een Benefietconcert voor hun stichting Sonoro.Pepe en Felicia (slagwerk en fluit) brengen een bijzonder programma. Met deze ongebruikelijke combinatie van oerinstrumenten spelen zij een programma met een Latijns Amerikaans tintje. Zo komt er Mexicaanse volksmuziek voorbij en een Argentijnse tango.

Met hun stichting Sonoro in Mexico brengen ze muziek naar achterstandswijken om tegenwicht te bieden aan het geweld dat Mexico al jaren in zijn greep houdt. Dit doen ze onder meer door muziekworkshops voor kinderen in Mexico te organiseren en ze met dit andere perspectief bij de (drugsgerelateerde) criminaliteit weg te houden.

Dit concert staat in het teken van hun stichting Sonoro. De musici vertellen graag over hun ervaringen.

Felicia en Pepe zijn beide topmusici met achtergrond en opleiding in zowel Nederland als Mexico. Zij gooien bij het Nederlandse publiek op diverse fronten hoge ogen.

Meer informatie: www.koffieconcertenepse.nl

Locatie: Dorpskerk Epse, Lochemseweg 36,

Het concert begint om 11.30. Vanaf 11.15 is de koffie klaar. Entree: vanaf € 7,50 meer is welkom: alles gaat naar het goede doel!