Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Benefietconcert in de serie Koffieconcerten Epse

EPSE – Felicia van den End en Pepe Garcia zullen zondag 29 mei een Benefietconcert verzorgen in de Dorpskerk in Epse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Felicia is een van de meest veelzijdige fluitisten van haar generatie en heeft al vele prijzen op haar naam staan. Haar toon is mooi rond en warm. Hoewel ze klassiek fluitiste is, speelt ze ook veel Latijns Amerikaanse muziek. Ze is daarbij extra geïnspireerd door haar partner, Pepe, en zijn Mexicaanse achtergrond.

Pepe Garcia is slagwerker met naast aandacht voor de muziek uit Latijns Amerika, ook voor Afrikaanse en Indiase muziek. Beide musici hebben hun opleiding afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Pepe is sinds 2006 vast lid van ‘Slagwerk Den Haag’ en het ‘Ear Massage Percussion Quartet’. Ook hij behaalde diverse prijzen.

Felicia en Pepe hebben de stichting ‘Sonoro’ opgericht, met als doel de kinderen in Mexico door middel van muziek en andere kunstvormen meer zelfvertrouwen te laten ontwikkelen. Deze kinderen hebben een grote sociaal economische achterstand, die onder andere ontstaan is door de drugscriminaliteit. De kans dat ze afglijden naar de jeugdcriminaliteit is groot. De Stichting Sonoro biedt ze met diverse projecten perspectief om een andere keuze te maken. De kinderen leren middels muziek en theater zichzelf beter te presenteren en naar elkaar te luisteren. Dit vergroot hun zelfvertrouwen enorm en juist dàt geeft hen de mogelijkheid om voor hun eigen ontwikkeling weloverwogen keuzes te maken. De projecten van Sonoro worden begeleid door veel vrijwilligers uit Mexico en Nederland. Daaronder zijn diverse gemeentes, lokale gastgezinnen, lokale workshopleiders, misdaaddeskundigen en musici.

Het geld dat met het benefietconcert bijeengebracht wordt, komt in zijn geheel ten goede van de Stichting Sonoro.

Voor meer informatie over de musici en de Stichting Sonoro gaat u naar de website www.koffieconcertenepse.nl

Het concert begint om 11.30 uur en duurt ongeveer een uur. Vanaf 11.15 bent u welkom voor een kopje koffie. De entree is vrij, maar alle bezoekers worden verzocht ruimhartig hun bijdrage voor dit goede doel te leveren bij de uitgang.

Het adres is: Lochemseweg 36, Epse.