Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Benefietconcert voor Nepal

 

EPSE – Passie en Schoonheid! Een muzikale voorstelling met deze titel zal plaatsvinden in de kerk in Epse, Lochemseweg 36 op 31 mei om 11.30 uur. Merel Harkink (fluit, zang), Karianne Brouwer (viool, piano) en Maaike Schoenmaker (cello), muziek docenten in Zutphen, vormen al enige tijd het docentencollectief ‘Nootzaak’.Benefietconcert

 

Lieten zij hun leerlingen al regelmatig samenspelen, nu laten ze zelf van zich horen! Deze keer doen ze dit in samenwerking met Jorn Quirijnen (piano), Henk Gombert (dichter) en Jan Alfrink (verteller). Deze kruisbestuiving heeft een prachtige, afwisselende voorstelling opgeleverd. De eerste uitvoering was al volledig uitverkocht. Dit bracht hen op het idee om het concert te herhalen en dan nu geheel ten bate van de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. De Protestantse Kerk Gorssel – Epse wil hier graag haar medewerking aan verlenen en stelt de kerk voor deze gelegenheid geheel belangeloos ter beschikking. In het programma zijn verschillende stijlen opgenomen, ieder met hun eigen schoonheid.

U kunt genieten van afwisselend muziek, poëzie en verhalen die met passie voor u vertolkt worden! Zij spelen onder andere stukken van Piazolla en Andriessen. Ook dit keer is de entree vrij en kunt u vanaf 11.15 binnen komen en nog van een kopje koffie genieten. En bij de uitgang worden uw ruime gaven graag in ontvangst genomen. Het totale bedrag zal ten goede komen aan de hulp aan slachtoffers van de aardbevingen in Nepal.