Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

CD presentatie D-licious Vocals in Epse

cd-presentatie

EPSE – De groep D-licious Vocals presenteert op zondagavond 9 oktober 2016 haar nieuwe CD ‘Forgotten Treasures’ in de kerk aan de Lochemseweg 36 te Epse. De groep bestaat uit Evelyn Kallansee, Pien Schneider, gitarist Herman Onnen en zangeres Mariske Hekkenberg uit Epse. Drie topzangeressen en een erg fijne gitarist uit de Nederlandse muziekwereld, die de handen ineengeslagen hebben. Solistisch zijn ze ijzersterk, met elkaar klinken ze ronduit D-licious.

D-licious Vocals vindt veel inspiratie in het muziek maken met elkaar in de meest basale en eenvoudige vorm, met zang en gitaar. De liedjes worden vervolgens teruggebracht tot hun akoestische essentie, zonder daarbij in te boeten aan zeggingskracht. De stemmen en de gitaar vormen een zodanig krachtig geheel dat je snel de oorspronkelijke en vaak bombastische producties vergeet.

De magie van de eenvoud van één gitaar en drie stemmen. Akoestisch en puur. Intiem en soms ontroerend. Dichtbij en persoonlijk.

Een aantal van deze stukken is door D-licious Vocals recent op CD gezet en uitgebracht onder de veelzeggende naam ‘Forgotten Treasures’. Deze liedjes zullen worden gepresenteerd tijdens het concert in de kerk in Epse.

‘Vergeten juweeltjes’ van bijvoorbeeld Fleetwood Mac, Toto, Paul Simon, James Taylor, Janis Ian en Michael Jackson staan op het programma; volop herkenning uit de jaren 70 en 80, aangevuld met nieuwe, eigen composities in een D-licious jasje.

De CD ‘Forgotten Treasures’ is na afloop van het concert verkrijgbaar. Daarnaast is de CD te koop via de website van D-licious Vocals (www.d-liciousvocals.nl) en onder meer bij Jumbo Brinkman en Boekhandel Bechtle in Gorssel.

Het concert begint om 20.15 uur. De toegangsprijs (aan de deur) is € 5,- inclusief een kopje koffie of thee. U bent van harte welkom vanaf 19.50 uur. Vooraf reserveren kan via info@d-licious.nl