Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Concert ‘De Firma Cantus’

in Epse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EPSE – Zondag 13 maart verzorgt De Firma Cantus een koffieconcert in de Dorpskerk in Epse.

De Firma Cantus is een vocaal ensemble dat zich zowel beweegt op het gebied van de klassieke vocale muziekliteratuur, als op het gebied van de close harmony. De groep probeert hiermee het beste uit beide werelden naar boven te halen en dit aan een breed publiek te presenteren.

De Firma Cantus heeft in verschillende samenstellingen een bijdrage aan het Apeldoornse koorleven geleverd. Als vocaal ensemble, als cross-over male quartet en nu in een bijzondere bezetting: klein met relatief veel mannenstemmen, maar met mogelijkheden om ook ‘gewoon’ gemengd repertoire uit te voeren.

Deze zondag zingen ze met 10 mensen, waarvan vier vrouwen en zes mannen. Bovendien worden ze bij dit concert begeleid door pianist Michiel Hinnen. De laatste zal ook enkele werken voor piano solo ten gehore brengen.

De muziekkeuze voor dit programma beslaat een periode van vijf eeuwen (1505 t/m 2015) van diverse componisten.

U bent van harte uitgenodigd te komen luisteren. Het concert begint om 11.30 uur en de koffie is klaar om 11.15 uur. De toegang is vrij en bij de uitgang wordt een gift gevraagd om de concerten te kunnen blijven organiseren.

Voor meer informatie kijkt u op www.koffieconcertenepse.nl