Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Crowdfunding voor CD

vocal group uit Epse

Crowdfunding voor CD

EPSE – Vocal group D-licious Vocals, bestaande uit zangeressen Evelyn Kallansee, Pien Schneider, gitarist Herman Onnen en zangeres Mariske Hekkenberg uit Epse, duikt binnenkort de studio in om haar eerste CD op te nemen. De vier muzikanten zijn afzonderlijk van elkaar al jaren professioneel bezig in de muziek. Bij D-licious Vocals hebben ze elkaar gevonden in het muziek maken in de meest pure vorm die er is: drie stemmen, één gitaar, totale harmonie!

Het album zal gevuld worden met eigen arrangementen van juist de “vergeten juweeltjes” van grote popartiesten, dus niet de geijkte “krakers”. Nummers die van oorsprong door ’n complete band of zelfs orkest uitgevoerd zijn, worden teruggebracht tot de essentie. “Het zijn liedjes die ons raken, waar we een herinnering aan hebben, waar we blij van worden en waarbij onze stemmen en de gitaar als vanzelf 1 blijken te worden”, vertellen de zangeressen.

D-licious Vocals hoopt het project te financieren via het platform “Voor de kunst”. “Crowdfunding is een moderne manier van sponsoring, waarbij de supporters voor hun bijdrage een leuke tegenprestatie krijgen. Al voor 10 euro kun je bijdragen aan het project; de tegenprestatie hiervoor is een digitale download van het album zodra dit klaar is. Maar er zijn ook uitgebreidere, soms ludieke tegenprestaties, waaronder een huiskamerconcert of het bijwonen van een repetitie inclusief ‘n maaltijd die door ons wordt bereid”, vertelt de groep.

De voorbereidingen voor het album zijn in volle gang. Naast de bewerkingen van covers komen ook twee eigen stukken op de CD. Uiteraard zal er ook in de Achterhoek een CD presentatie plaatsvinden, zodra het album klaar is.

Meer info: www.d-liciousvocals.nl