Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Cursussen Hondensport-

vereniging De Vriendschap

EPSE – Hondensportvereniging De Vriendschap is een gezellige vereniging met verschillende cursussen voor beginnende puppies tot kampioenen, voor kruisingen en raszuivere rassen.

Binnenkort starten op het trainingsveld aan de Kruklandsweg (achter restaurant De Rozentuin) te Epse, de voorjaarscursussen.

Puppies leren ‘s maandags op een speelse manier met het omgaan en wennen aan allerlei voorkomende situaties. Het socialiseren is hiervan een belangrijk onderdeel voor de pup. Ook bij honden telt: jong geleerd is oud gedaan.

Voor de oudere ‘levens ‘ ervaren honden zijn er de cursussen Gehoorzaam en Opvoeding (G&O), dit kan op A, B en C niveau.

Op de cursus Sociale Huishond (SHH), leert men de hond met verschillende omstandigheden om te gaan. De deelnemers kunnen hiervoor ook zelf met suggestie komen, zodat de cursus echt ‘Op Maat’ is.

Op woensdagavond is Behendigheid voor beginners, recreanten en wedstrijdlopers. Hierbij zijn baas en hond actief bezig, wat hun onderlinge band versterkt. Samen naar de sportschool is gezellig!

Ringtraining wordt er door een ervaren keurmeester gegeven. Op een ontspannende manier wordt er geoefend en advies gegeven om een zo goed mogelijke beoordeling te kunnen krijgen op tentoonstellingen.

Voor informatie over de cursussen: tel. 0623080880 of op www.hondensportverenigingdevriendschap.nl

Het trainingsveld ligt aan de Kruklandsweg (achter restaurant De Rozentuin) te Epse.