Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Eén derde van de teams HC Epse kampioen!

Ieder lid krijgt gesponsorde ‘hoodie’

Ieder lid krijgt

EPSE – Hockeyclub Epse heeft het hockeyseizoen zeer succesvol afgesloten. Maar liefst vijf van de 15 wedstrijdteams zijn kampioen geworden! Het gaat om de jongens f1, jongens 8e1, jongens d1, meisjes 8d2 en de veteranen. Dat laatste team versloeg in een ware kampioensmatch koploper Salland met 3-0 ! De resterende 4 teams bleven vrijwel het gehele seizoen ongeslagen.

Ook de andere teams van HC Epse lieten een goede indruk achter. Een aantal teams draaide mee op een hoog niveau. De resultaten stemmen voorzitter De Boer tevreden, “Al draait het bij onze club vooral om de gemoedelijkheid.”

De kampioensteams werden in het zonnetje gezet. Ze kregen een beker uit handen van de voorzitter en een heerlijke taart. Als kers op de taart kregen de leden en coaches van alle teams een prachtige rode hoodie. Deze sweater met capuchon is een initiatief van topsponsor ABC Badkamers, samen met H4Mobility en kledingconcern Piet Zoomers. De kinderen waren maar wat blij met hun trui, “Ik doe ‘m niet meer uit vandaag, ik ga er zelfs mee naar bed”, aldus één van hen met een grote grijns. Al is dat natuurlijk niet helemaal de bedoeling.

Aankomend seizoen start HC Epse met maar liefst 16 teams aan de competitie. Daarnaast trainen op zaterdagochtend de benjamins, oftewel de allerkleinsten en wordt er doordeweeks getrimhockeyd. Lijkt het u, of uw zoon of dochter ook wat om te gaan hockeyen bij HC Epse? Neem dan contact op via info@hcepse.nl