Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Epse C1 kampioen!

epse-c1-kampioen

DEVENTER – Veertien fanatieke Epse C1 spelers, een zijlijn rijkelijk gevuld met enthousiast publiek, gedreven tegenstanders en een zonnetje dat zo nu en dan over het Helios veld straalt… stuk voor stuk prima ingrediënten voor een lekker potje voetbal. En niet zo maar een potje voetbal; na acht gewonnen wedstrijden en één gelijkspel in de 4e klasse 23 kunnen de mannen van Epse JO15-1d, zoals zij tegenwoordig zo mooi heten, zaterdag 19 november 2016 kampioen worden.

Maar dan moet er dus wél gewonnen worden van Helios JO15-2. En dat blijkt nog niet zo eenvoudig… De kampioensdruk en zenuwen spelen de Epser mannen duidelijk parten. Bij een ruststand van 0-1 lijkt het kampioenschap in zicht. Maar dan schiet ook Helios raak. Het staat weer gelijk. Een flinke domper voor de Epsenaren. Toch laten zij zich niet uit het veld slaan. Ze knokken zich knap terug. De wedstrijd eindigt in een prachtige 2-3 zege! Ontlading en blijdschap alom. Feest op het veld en in de kleedkamer.

En dan… wordt de kampioenstractor met kampioenswagen voorgereden! Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid van stal gehaald en prachtig versierd door trotse ouders. De kampioenen en hun begeleiders nemen plaats en laten zich luid zingend, springend en genietend naar Epse rijden. Een ererondje door het dorp en dan óp naar de kippenpoten met speech van trainer Jos. Ouders zorgen voor frietjes en een leuk presentje. Het kampioensfeest is compleet!