Epse drie dagen in ban

van het dorpsfeest

EPSE – Van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni staat Epse in het teken van ‘Sprookjes’, het thema van de Zomerfeesten Epse 2017. Tijdens het drie daagse dorpsfeest is er een gevarieerd entertainment programma voor jong en oud en zal er op het feestterrein aan ‘Het Wansink’ een kermis zijn. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, want op het feestterrein zullen diverse foodstands staan met heerlijke gerechten en snacks.

De Zomerfeesten Epse beginnen op vrijdag 16 juni om 16.00 uur met een Happy Hour en oergezellige livemuziek van het Duo Hekkelbarg.

Om 17.00 uur start ‘De Ridder van Epse’; leg zo snel mogelijk de hindernisbaan af en bevrijd de prinses. Om 18.00 uur is het de beurt aan de kinderen uit Epse. Tijdens de KinderTalentenshow: ‘Epse Got Talent’ treden zij voor de jury en het publiek op met verschillende acts. De vrijdagavond wordt afgesloten met de swingende coverbandband ‘Pokkenherrie’.

Op zaterdagochtend wordt om 09.00 uur traditiegetrouw begonnen met de fietstocht. Aansluitend is er een brunch en treedt de band ‘Backsound’ op met de beste covers uit de top 2000. Voor de brunch is tijdig inschrijven via de website gewenst; er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. ’s Middags strijden teams tegen elkaar tijdens het volleybaltoernooi en kunnen kinderen zich vermaken op de kinderspelen. Om 17.00 uur keert ‘Backsound’ terug op het podium om tijdens de borrel wederom covers uit de top 2000 ten gehore te brengen.

De ‘Bonte Avond’ waarbij voornamelijk straten uit het dorp tegen elkaar strijden, start om 20.00 uur. Na de ‘Bonte Avond’ is het tijd voor de feestavond met DJ Riva Soull.

De (lazy) zondag begint om 12.00 uur met een taartenbakwedstrijd en kinderen kunnen mooie cupcakes maken. ’s Middags is er live muziek van de Piece of Cake Jazzband en staat de ‘Bingo’ om 15.00 uur gepland. Kinderen kunnen zich laten schminken en er is een ballonnenartiest aanwezig die de mooiste creaties maakt. Op (lazy) zondag rijdt er van 11.45 tot 17.45 een huifkar door het dorp om mensen van en naar de Zomerfeesten te brengen.

De inschrijvingen voor de activiteiten zijn nog geopend. Inschrijven kan eenvoudig via de website. Meer informatie en het uitgebreide programma is te lezen op: www.zomerfeestenepse.nl