Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Epse-Gorssel-Combinatie presenteert voetbaltenue

Epse-Gorssel

EPSE – De selectiespelers van vv Gorssel en sv Epse hebben hun oude clubkleuren verruild voor een hagelnieuw tenue. Het rood-wit-zwart van sv Epse en het geel-zwart van vv Gorssel hebben plaats gemaakt voor blauw met wit.

Deze week werden de nieuwe tenues gepresenteerd op het voetbalveld in Gorssel. Het thuistenue bestaat uit een donkerblauw tuniek met een witte bies, een witte broek en donkerblauwe sokken. Het uitshirt  is lichtblauw met witte accenten, een witte broek en lichtblauwe sokken. Ook krijgen de selectiespelers een nieuw trainingspak ter beschikking, tevens donkerblauw met witte accenten.

Het selectieteam bestaat uit het neusje van de zalm van vv Gorssel en sv Epse. Het combinatieteam is ontstaan, zodat aan beide clubs de mogelijkheid wordt geboden om talentvolle en technisch vermogende spelers zich verder te laten ontwikkelen.

Het selectieteam bestaat uit 34 spelers en heeft direct al een enorme aantrekkingskracht op oud-spelers van beide clubs. Nadat die eerder waren vertrokken om op een hoger niveau te kunnen spelen, hebben ze nu aangegeven toch weer graag met hun ‘oude’ teammakkers te willen voetballen.

Het combinatieteam zal vanaf komend seizoen thuiswedstrijden om-en-om op de velden van Epse en Gorssel spelen. Hoofdsponsor voor de Epse-Gorssel-Combinatie is restaurant ‘Bij Jansen & Jansen’ in Gorssel. Co-sponsoren zijn ‘Eetcafé De Hoek’ en ‘Bruggeman Sanitair’, beide gevestigd in Gorssel.

Naast het selectieteam komt er wellicht nóg een combinatieteam van beide clubs. Er wordt bestudeerd of er ook een 45+ elftal gevormd kan worden, dat dan in dezelfde clubkleuren gaat voetballen. Foto: Ton Otten.