Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gratis bridgelessen voor beginners in Epse

EPSE – Over enkele weken start het nieuwe bridgeseizoen in Epse. In de volledig vernieuwde kantine van de SV Epse aan de Hassinklaan te Epse zal er op donderdagmiddag worden gespeeld in drie groepen.

Om zo veel mogelijk mensen te interesseren voor dit mooie spel zal de afdeling Bridge van de SV Epse weer starten met het geven van bridgeles voor beginners; zelfs als u nooit een kaart hebt vastgehouden, kan men u de principes van het spel bijbrengen.

Door omstandigheden is dit waarschijnlijk de laatste keer dat deze cursus wordt gegeven.

Door de verwachtte grote toeloop zal het ook zo zijn dat er vanaf volgend jaar een wachtlijst aangelegd moet worden voor nieuwe leden.

Unaniem zijn de deelnemers aan de vorige lessen van mening dat het bridgen een nieuwe impuls heeft gegeven aan hun leven, doordat zij zowel op de cursus als ook daarna op de club in contact kwamen met veel nieuwe mensen waarmee ook in de privésfeer een kaartje kon worden gelegd om zodoende de vastgeroeste hersenen nog meer te trainen. Een algemeen gehoorde kreet is dan ook: dit had ik al eerder moeten doen.

Door deze ervaring heeft de bridgeclub Epse besloten aan dit succes een positief vervolg te geven met de start van een nieuwe cursus, te beginnen in september 2015.

De cursus zal bestaan uit ongeveer 25-30 lessen van drie uur gegeven in de kantine van de S.V. Epse op dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur.

De gehele cursus is kosteloos,exclusief de kosten voor het benodigde lesmateriaal, alleen wordt er wel gevraagd na afloop van de cursus lid te worden van de bridgeclub in Epse. Om dit nog meer serieus te maken wordt bij aanvang van de cursus de contributie voor het eerste clubjaar alvast geïnd, deze bedraagt € 60,00.

Bridge doe je met een partner en mocht u geen partner hebben dan wordt daar op de cursus voor gezorgd.

Bent u geïnteresseerd? Meld U dan  aan of vraag om informatie bij:Rien van Dam, tel. 492110 of e-mail naar bluister@xs4all.nl met vermelding van leeftijd, tel. nr. en adres.

Het is ongeacht uw leeftijd en voor iedereen toegankelijk,; dus wacht niet zodat u niet hoeft te zeggen: dit had ik veel eerder moeten doen.