Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hockeyclub Epse volop in actie tijdens Nationale Sportweek

gratis-hockeytrainingen

Gratis hockeytrainingen en clinics op scholen

EPSE – Kom je gratis hockeyen op HC Epse tijdens de Nationale Sportweek? Zaterdag 17 september kunnen jongens en meisjes tussen de 4 en 6 jaar kosteloos meetrainen met de ‘benjamins’. Op dinsdag 20 en woensdag 21 september kunnen jongens en meiden van 6 t/m 18 jaar meedoen. Volwassenen ontvangen de trimhockeyers je graag op dinsdagavond 20 september of bij de veteranen op donderdagavond 22 september.Heb je (nog) geen hockeystick? Geen probleem, daar zorgt HC Epse voor!

HC Epse is gestart in 2013 en heeft inmiddels 20 wedstrijdteams. Daarnaast is er nog een opleidingsschool voor kinderen tot 6 jaar (benjamins) en zijn er zogenaamde trimhockey-avonden. Daar kan door volwassenen getraind worden op verschillende hockeyvaardigheden en conditie. Maar bovenal is het een gezellige, kleinschalige club. Kijk voor meer informatie op www.hcepse.nl of check het Twitter- en/of facebookaccount.

 

Clinics

Naast de gratis trainingen verzorgt HC Epse nog clinics op de scholen in Joppe, Harfsen, Gorssel en Epse. Kinderen kunnen zo kennis maken met de sport om zich vervolgens eventueel op te geven als lid.

 

Nationale Sportweek

Sinds 2004 organiseert de NOC*NSF de Nationale Sportweek. Een landelijk sportevenement, dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet met als doel meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en ze vervolgens de weg naar de sportvereniging te laten vinden. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Nog steeds sporten veel mensen niet. De organisatie van de Nationale Sportweek is een van de initiatieven die de positieve bijdrage die sport geeft aan mensen en maatschappij vergroot.

De Nationale Sportweek wordt in 2016 gehouden van zaterdag 17 tot en met zondag 25 september.