Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Informatieavond Zomerfeesten Epse

EPSE – Binnenkort word je bijgepraat over komende Zomerfeesten in Epse. Dat gaat gebeuren op dinsdag 4 april om 20.30 uur in eetcafé De Hoek in Gorssel.Op de bijeenkomst doet men uit de doeken hoe de Zomerfeesten er dit jaar uit gaan zien en wat men van de deelnemers verwacht. Inmiddels is het thema al bekend: Sprookjes.

Vorig jaar werd er een nieuwe stichting opgericht die de Zomerfeesten in Epse gaat organiseren. Er hebben zich dit jaar enkele nieuwe leden aangesloten, die zullen zich 4 april aan u voorstellen.

Het is voor iedereen mogelijk om deel te nemen. Deelname is dus niet meer beperkt tot een straat. Ook als vriendengroep, sportteam of in elk ander willekeurig verband mag je meedoen. Dus ben je bijvoorbeeld betrokken bij de Hockeyclub in Epse, maar woon je in Gorssel? No worries, haak lekker aan.

Binnenkort staat ook alle informatie op onze website: www.zomerfeestenepse.nl Daar kun je jezelf ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je van alles op de hoogte over komende zomerfeesten. En vergeet de Zomerfeesten natuurlijk niet te ‘liken’ op facebook.

Heb je in de tussentijd vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar info@zomerfeestenepse.nl

Men ziet je graag op dinsdag 4 april om 20.30 in eetcafé De Hoek in Gorssel. De koffie staat dan voor u klaar.