Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kerst-koffieconcert in Epse

kerst-koffieconcert-in-epse

EPSE – Zondag 18 december verzorgt het koor Canticum (uit Gorssel) in de kerk in Epse een koffieconcert. Dit concert is geheel gewijd aan Kerst.

Het programma kent drie blokken met liederen. Het eerste blok bevat liederen van bekende klassieke componisten, zoals Reger, Kodály en Händel. Het tweede bestaat uit Nederlandse en Duitse muziek uit vorige eeuwen. En het laatste blok is Engelstalig met o.a. enkele bekende Christmas Carols.

Tussendoor zijn er twee intermezzo’s: Jaap Roos (bariton) zingt kerstliederen van Grieg en Wolff; Antoinette Oskam (blokfluit) speelt een sonate van Händel. Paulien Roos dirigeert het koor en begeleidt de solisten op piano.

In januari 2017 bestaat Canticum 100 jaar. Stonden in de begintijd vooral psalmen en gezangen op het repertoire, nu is dat veel ruimer: ook wereldlijke muziek van klassieke componisten en hedendaagse muziek komen aan bod. Het koor bestaat uit 35 leden en staat sinds jaren onder de bezielende en vakkundige leiding van dirigent Paulien Roos.

Het concert begint om 11.30. Voor de koffie bent u om 11.15 welkom!

De dorpskerk staat aan de Lochemseweg 36 in Epse. Iedere bezoeker wordt een minimale bijdrage van € 7,50 gevraagd om in de kosten te voorzien.

Meer informatie: www.koffieconcertenepse.nl of www.canticumgorssel.nl