Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Koffieconcert Epse

gewijd aan de harp

EPSE – Regina Ederveen is gepassioneerd harpiste, die op muzikale wijze laat horen welke expressiemogelijkheden de harp heeft. Daarbij legt ze de nodige virtuositeit aan de dag. Al tijdens haar opleiding is Regina opgevallen: ze behaalde hoge onderscheidingen bij haar afstuderen en ontving een beurs van het Prins Bernhard Fonds om zich te specialiseren in de Keltische harp. Ze heeft veel ervaring opgedaan bij het samenspelen in diverse combinaties met andere instrumenten.

Zondag 26 februari 2017 speelt ze echter solo. En wie denkt dat dit saai is, wordt van harte uitgenodigd om te komen luisteren! In een harp zitten ongekende mogelijkheden! Bovendien zal Regina tijdens dit concert zowel op Keltische harp spelen, als op haar gouden pedaalharp. En ze laat stukken uit het klassieke genre en folk muziek horen. Kom dus vooral luisteren!

Vanaf 11.15 uur bent u welkom in de kerk (Lochemseweg 36). De koffie staat klaar. Het concert begint om 11.30 en duurt ongeveer een uur. Bij binnenkomst wordt per bezoeker €7,50 gevraagd om in de kosten te voorzien.

Meer informatie: www.koffieconcertenepse.nl