Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Koningsdag 2017 Epse geslaagd en gezellig!

EPSE – Ondanks de voorspellingen dat het dit jaar kouder was tijdens Koningsdag dan afgelopen kerst, heeft de zon zich van zijn goede kant laten zien en was het gezellig druk in Epse tijdens de activiteiten van Koningsdag.

De goedbezochte fietstocht werd positief ontvangen door de vele deelnemers en uiteraard was de inzet weer een lekkere taart. De derde prijs ging dit jaar naar de familie Vegelin met 130 punten. Met 138 punten ging de familie de Jonge er vandoor met de tweede prijs. De eerste prijs ging naar de familie Gerritsen. Zij haalden maar liefst 145 punten! Alle antwoorden van de fietstocht zullen binnenkort bekend gemaakt worden op de facebook pagina. Ook het vogelschieten voor zowel volwassenen als jeugd trok weer de nodige schutters dit jaar. Bij de volwassenen mag John van Vilsteren zich een jaar lang schutterskoning van Epse noemen en dat nog wel op zijn verjaardag! Bij de jeugd is er een heuse schutterskoningin dit jaar. Romée Mühlenkord. De bezoekers hebben verder nog kunnen genieten van o.a. bumperbal en archery attack, pony rijden, de knikkerbaan van Scouting IJsselgroep, het springkussen, broodjes bakken en de Koningsbingo.

Heb jij ook zo genoten en wil je volgend jaar helpen om van Koningsdag weer zo’n fantastisch feest te maken? Dan is men op zoek naar jou! Sluit je aan bij het comité door te mailen naar oranjecomiteepse@gmail.com. Een berichtje via facebook mag natuurlijk ook!