Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Koningsdag maakt plaats voor Koningsfeest in Epse

EPSE – Nadat vorig jaar het Oranje Comité Epse besloot te stoppen met de organisatie van de festiviteiten op Koningsdag leek het er op dat er dit jaar geen Koningsdag gevierd kon worden in Epse. Maar niets is minder waar, want dit jaar wordt er een heus tweedaags Koningsfeest georganiseerd in het dorp.De Stichting Zomerfeesten Epse en een nieuwe Koningsdagcommissie hebben de handen ineen gelagen om de inmiddels traditionele Koningsdagfestiviteiten toch door te kunnen laten gaan. ,,Niet alleen op Koningsdag, maar ook op Koningsnacht pakken we dit jaar uit”, aldus Joeri van Duuren, bestuurslid van de Stichting Zomerfeesten Epse.

,,Wij hebben er voor gekozen om op Koningsnacht een mooi feest voor het dorp neer te zetten. Wij denken de Epsenaren een avond/nacht ervoor bij elkaar te krijgen voor een fantastische Koningsnacht. Daar gaan we voor zorgen door het organiseren van een DorpsBBQ met live muziek, de grootste Pubquiz uit de geschiedenis van het dorp en een gezellige feestavond met DJ Jeronimo”, aldus Joeri van Duuren.

De Stichting Zomerfeesten Epse neemt de organisatie van de Koningsnacht voor haar rekening terwijl een nieuwe Koningsdagcommissie een feestelijk programma voor Koningsdag heeft samengesteld. ,,Tijdens Koningsdag wordt er van alles georganiseerd voor jong en oud. Zo zijn er onder andere een kleedjesmarkt, bingo, familiespelen en natuurlijk het vogelschieten”, vertelt Rietje Dommerholt van de Koningsdagcommissie.

Het volledige programma van Koningsnacht en Koningsdag is te vinden op www.koningsfeestepse.nl