Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Muziek in de Uiterwaard

Muziek in de Uiterwaard

EPSE – Op zondag 12 juni verzorgt Groei&Bloei afdeling Deventer in het kader van de Nationale Tuinweek een muzikale middag in de Uiterwaard, de tuin van de familie Blokvoort. De Uiterwaard is een prachtige tuin van zo’n 6000 m2 die, zoals de naam al zegt, gelegen is in de uiterwaarden van de IJssel.

Deze tuin is op zich al een bezoek waard, maar nu des te meer, omdat er deze middag ook nog een tweetal muziekgroepen optredens verzorgen. Twee groepen, ieder met een eigen stijl, die vanaf het hoge terras in de tuin afwisselend hun repertoire ten gehore zullen brengen. Dit zijn het ‘A1 blaaskwintet’, een vijftal ervaren musici met verschillende blaasinstrumenten, en het shantykoor ‘d’Ieselsingers’ dat begeleid door een accordeonist een aantal stemmige liederen voor de aanwezigen in petto heeft.

Zijn deze ingrediënten al reden genoeg om te komen kijken en luisteren, er is ook nog beeldende kunst met beeldhouwers in actie, een workshop bloemschikken voor kinderen, een botanisch tekenares en u kunt zien en beleven wat u met rotsplantjes in uw tuin of op uw terras kunt doen.

Uiteraard is er catering aanwezig, er is voldoende parkeerruimte en…..de toegang is gratis (op een vrije gift bij de uitgang na).

De Uiterwaard is te vinden aan de Hankweg 2 in Epse en de tuin is open van 14.00-17.00 uur.

Het succes van deze middag wordt natuurlijk mede bepaald door het weer. Mochten weersomstandigheden reden zijn om de middag af te gelasten dan meldt Groei&Bloei dit uiterlijk vrijdag 10 juni op haar website www.deventer.groei.nl Hier kunt u ook nog informatie over andere activiteiten in de Nationale Tuinweek vinden, zoals de ”Open Tuinen Route” in de omgeving van Schalkhaar en Wesepe op zaterdag 18 juni.