Oranje Comité Epse zoekt nieuwe bestuursleden

EPSE – Het Oranje Comité Epse is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het Comité organiseert al decennia lang het feest tijdens Koningsdag. Onder leiding van Henk Hietbrink is het evenement uitgegroeid tot een groot feest met traditionele activiteiten zoals de fietstocht met lunch, pony rijden, vogelschieten voor groot en klein, broodjes bakken en vele andere activiteiten.De afgelopen jaren zijn er activiteiten bijgekomen zoals Bumperball, Archery Tagg, een kleine rommelmarkt en live muziek!

Het bestaande bestuur bestaat uit enthousiaste Epsenaren en komt jaarlijks circa acht keer bij elkaar ter voorbereiding van Koningsdag. Met veel plezier en vrijheid voor nieuwe ideeën heeft het team goed samengewerkt. Door het vertrek van enkele bestuursleden is het team niet meer daadkrachtig genoeg voor de organisatie van een nieuw feest. Daarom is het comité op zoek naar nieuwe bestuursleden die de organisatie willen overnemen.

Het nieuwe team zal makkelijk kunnen beginnen. De stichting kan in zijn geheel worden overgenomen inclusief een volledig vernieuwd draaiboek, sponsorlijsten en bankrekening met startkapitaal. De nieuwe leden krijgen ruimte om een geheel eigen draai te geven aan het evenement.

Als er op korte termijn geen nieuwe bestuursleden zich aanmelden, zal Epse komend jaar geen evenement meer hebben op Koningsdag en zal de stichting moeten worden opgeheven.

Ben jij enthousiast om je in te zetten voor een fantastisch Koningsfeest? Of ben je nieuwsgierig of het iets voor je kan zijn? Meld je dan aan via onze website www.stichtingoranjecomiteepse.nl