Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Oranjeactiviteiten in Epse op dinsdag 26 april en

woensdag 27 april

 

EPSE -Ook dit jaar heeft het Oranjecomité van Epse een gevarieerd programma samengesteld rondom Koningsdag.

Oranjeactiviteiten in Epse

Dinsdag 26 april

Op dinsdagavond wordt afgetrapt met een Pub-Quiz-Night in de sportkantine/clubhuis aan de Hassinklaan. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Ben jij de slimste van Epse? Ga de strijd alleen aan of met z’n tweeën. De winnaar krijgt een afhaalmenu aangeboden bij De Rozentuin of misschien wint u wel een heerlijke tweede prijs, namelijk een schoonheidsbehandeling bij Schoonheidssalon Germaine. De allermooiste prijs blijft natuurlijk het feit dat u zich een jaar lang de slimste mens van Epse mag noemen (inclusief bijbehorende wisselbeker!) Het begint om 21.00 uur, dus zorg dat je erbij bent!

 

Woensdag 27 april

Er wordt als van ouds gestart met de fietstocht, die eindigt op het sportveld met een lunch. Met deze fietstocht heeft u al een voordeel tijdens de bingo, die na de lunch zal starten! Er zijn mooie prijzen te winnen!

 

Vanaf 14.00 uur kunt u op het sportveld vogelschieten onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de jeugd zijn verschillende activiteiten, zoals spijkerbroekhangen, een hindernisbaan, klimiglo, springkussen, knutselhoekje, pony rijden en broodjesbakken.

Vanwege het succes van vorig jaar is er ook dit jaar een minivoetbaltoernooi van 4 tegen 4. Je kunt je hier alvast voor opgeven via oranjecomite@svepse.nl, maar dit kan ook op de dag zelf nog.

 

Jeugdige deelnemers worden deze middag getrakteerd op allerlei lekkernijen!

Voor ieder van wils dus! Mogelijk gemaakt door de opbrengst van de collecte en de bijdrage van verschillende ondernemers. Meer informatie over de verschillende onderdelen kunt u terugvinden op de facebookpagina van Oranjecomité Epse.