Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Oranjeactiviteiten in Epse van zaterdag 25 april tot en met dinsdag 5 mei

EPSE -Voor Koningsdag 2015 heeft het Oranjecomité van Epse een gevarieerd programma samengesteld. Vanaf zaterdagavond 25 april tot dinsdag 5 mei kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten.

Zaterdag 25 april

Op zaterdagavond wordt afgetrapt met een Pub-Quiz-Night in de sportkantine aan de Hassinklaan. Iedereen van jong tot oud is welkom. Ben jij de slimste van Epse? Aan de hand van een variatie aan vragen over diverse categorieën, kun je laten zien hoe veel jij weet, of hoe goed je kunt gokken, want de meeste vragen zijn meerkeuze. Ga de strijd aan alleen of als team. De winnaar heeft eeuwige roem en krijgt een wisselbeker en een diner voor twee aangeboden door De Rozentuin. Daarnaast zijn nog meerdere prijzen te verdienen. Het begint om 21.00 uur, dus zorg dat je erbij bent!

 

Maandag 27 april

Als van ouds wordt gestart met de fietstocht, die eindigt op het sportveld met een lunch. Wint u dit jaar de taart? Aansluitend kunt u kijken naar het jeugdtheater, dat dit jaar wederom een gevarieerd optreden van toneel, dans en zang in petto heeft.

Vanaf 14.00 uur kunt u op het sportveld vogelschieten onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de jeugd zijn verschillende activiteiten, zoals Trekkertrek, rodeostier, 8 meter hoge tokkelbaan, springkussen, pony rijden en broodjesbakken.

Nieuw dit jaar is een minivoetbaltoernooi van 4 tegen 4. Gestreden wordt om een voetbal van Go Ahead Eagles met de handtekeningen van alle spelers.

 

Dinsdag 5 mei

In verband met het 70 jarig jubileum van de bevrijding houden een aantal Oranjeverenigingen in de gemeente Lochem een gezamenlijke fietstocht. Ook in Epse is een startpunt van een 38 kilometer lange fietstocht. De tocht wordt gefietst aan de hand van een boekje met verhalen over de oorlog, waarbij je langs bijzondere oorlogsmonumenten komt. Neem jij een kijkje in een onderduikhol?

 

Voor ieder van wils! Mogelijk gemaakt door de opbrengst van de collecte en de bijdrage van verschillende ondernemers. Meer informatie over de verschillende onderdelen kunt u terugvinden op de facebookpagina van Oranjecomité Epse.