Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ploegleidersvergadering Zomerfeesten Epse

Niet alleen meedoen per straat, ook als groep

Het nieuwe bestuur net na de officiële oprichting van de Stichting Zomerfeesten Epse. V.l.n.r.: Maarten Matti, Tom Meerbeek, Yvette Dommerholt, Esther Reit en mr. Jeroen Prinsen, notaris van Smalbraak Notarissen Deventer.

Het nieuwe bestuur net na de officiële oprichting van de Stichting Zomerfeesten Epse. V.l.n.r.: Maarten Matti, Tom Meerbeek, Yvette Dommerholt, Esther Reit en mr. Jeroen Prinsen, notaris van Smalbraak Notarissen Deventer.

EPSE – Binnenkort word je bijgepraat over komende zomerfeesten. Dat gaat gebeuren op woensdag 23 maart om 20.30 uur in het clubgebouw van SV Epse.

Inderdaad een nieuwe locatie, want er is een nieuwe organisatie en een (deels) nieuwe opzet van het feest. Op de bijeenkomst wordt uit de doeken gedaan hoe de vernieuwde zomerfeesten eruit gaan zien, wat het thema is en wat ervan júllie verwacht wordt.

Onlangs is er een nieuwe stichting opgericht die de Zomerfeesten in Epse gaat organiseren. In het bestuur zitten Maarten Matti, Yvette Dommerholt, Esther Reit en Tom Meerbeek. Zij vonden dat het feest niet verloren mag gaan, jij toch ook niet!?

Het is daarom belangrijk om op 23 maart een afgevaardigde te sturen van je straat of team. Voor de goede lezers onder jullie, inderdaad, je hoeft niet perse als straat mee te doen. Ook als vriendengroep, sportteam of in elk ander willekeurig verband mag je meedoen. Dus ben je bijvoorbeeld betrokken bij de Hockeyclub in Epse, maar woon je in Gorssel? No worries. Je kunt gewoon meedoen. Voorwaarde is wel dat je team uit minimaal uit zes personen bestaat. Stuur vast een afgevaardigde naar de ploegleidersvergadering op 23 maart.

Bij een nieuwe organisatie hoort ook een nieuwe website. Die kun je hier vinden: www.zomerfeestenepse.nl Op die site vind je alle info over komende feesten en kun je jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je van alles op de hoogte over komende zomerfeesten.

Ook kun je jezelf op de site aanmelden als vrijwilliger, want met z’n viertjes lukt het niet! Het bestuur heeft écht jullie hulp nodig. Zo zijn er bijvoorbeeld technische handjes nodig, maar ook goede barkeepers. Op de ploegleidersvergadering wordt hier alles over verteld.

Heb je in de tussentijd vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar info@zomerfeestenepse.nl

Het bestuur ziet je graag op woensdag 23 maart om 20.30 in het clubgebouw van SV Epse. De koffie staat klaar.