Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Praat 10 maart mee over de toekomst van uw club!

Is the sky the limit voor HC Epse?

EPSE – Je hebt van die kinderen, die blijven maar groeien. De trotse ouders denken zo af en toe; “Groeit ‘ie niet te hard?”, maar dan al gauw weer; “Och, laat maar lekker groeien, the sky is the limit.”Zo is het ook een beetje met HC Epse. Inmiddels zit de hockeyclub in zijn derde levensjaar en is flink gegroeid sinds de geboorte. Inmiddels zijn er meer dan 250 leden. “Mooi toch!?” Ik hoor het u denken. Dat is zeker mooi, maar de vraagt dringt zich op: “Hoe groot gaat onze spruit eigenlijk worden?”

HC Epse  vraagt u daarover mee te denken en mee te praten. Kom daarom donderdag 10 maart om 20.00 uur naar het clubhuis en discussieer mee!

 

Ons kent ons

Drie jaar geleden werd HC Epse opgericht als een kleine gezelligheidsclub. Lekker een balletje slaan en vervolgens samen een drankje en een hapje. ‘Ons kent ons’. Inmiddels is de club zodanig gegroeid, dat er moet worden nagedacht over het DNA van de club. Wat betekent een verder groeiende club voor ons? Is de veldcapaciteit voldoende? Hoe zorgen we ervoor dat meer mensen de club draaiende houden? Moeten we ons wellicht meer concentreren op prestaties van de leden? Al met al erg relevante vragen, waar u voor de antwoorden moet zorgen!

 

Denk mee over toekomst

Op 10 maart houdt HC Epse daarom een avondvullende discussieavond, onder leiding van ‘avondvoorzitter’ Marcel Wendrich. Eerst zal het bestuur uit de doeken doen wat de huidige stand van zaken is binnen de club, maar dan is het woord aan u! In verschillende groepjes worden dan twee discussierondes gehouden. U kunt op deze manier meepraten over de toekomst van de club! Om deze avond in goede banen te kunnen leiden, het vriendelijke verzoek u even aan te melden via communicatie@hcepse.nl Tevens kunt u hier eventueel aangeven welke onderwerpen u graag besproken wilt hebben.

HC Epse rekent op een grote opkomst!