Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Programma Epse Zomerfeesten bijna rond

EPSE – Het programma voor de Epse Zomerfeesten is bijna rond. De Epse Zomerfeesten worden gehouden van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni. Bestuurslid Maarten Matti: ,,Op dit moment zijn we nog aan het kijken naar een geschikte feest DJ of live band om de zaterdagavond af te sluiten. Het programma voor de overige dagen is rond en staat inmiddels op de website“.De opzet van de Zomerfeesten in Epse zijn nagenoeg gelijk aan vorig jaar. Toen is er gekozen voor een festivalsfeer met diverse foodstands rondom het festivalterrein. ,,De reacties op de nieuwe opzet vorig jaar waren zeer positief. Ook dit jaar zal er naast de kermis een grote verscheidenheid aan foodstands zijn“, aldus Matti.

Vaste onderdelen zoals de kinderspelen, het volleybaltoernooi en de fietstocht keren ook dit jaar terug. Een groot verschil met vorig jaar is, dat er dit jaar meer live muziek ten gehore wordt gebracht. Tijdens de start van de Epse Zomerfeesten op vrijdag 16 juni zorgt Duo Hekkelbarg voor oergezellige muziek. ’s Avonds na de talentenshow voor de kinderen zal de swingende coverband ‘Pokkenherrie’ de vrijdagavond afsluiten. Op de zaterdag speelt de akoestische coverband ‘Backsound’ twee sessies met de beste muziek uit de top-2000. Na de bonte avond wordt de avond afgesloten met een live-act welke de organisatie later bekend maakt. Op ‘Lazy Sunday’ zal de ‘Piece of Cake Jazz Band’ het publiek vermaken. Deze dixieland- jazzband zorgt voor vrolijke en gezellige muziek voor jong en oud.

 

Sponsor

De Epse Zomerfeesten zijn afhankelijk van sponsors om het dorpsfeest te kunnen organiseren. ,,We hebben dit jaar een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld. Elk bedrijf of onderneming, groot of klein, kan dit geweldige dorpsfeest sponsoren. De eerste sponsors zijn inmiddels binnen en wij zijn met een groot aantal partijen in gesprek“, aldus Tom Meerbeek van de sponsorcommissie.

Het complete programma van de Epse Zomerfeesten is te vinden op www.zomerfeestenepse.nl Wie op de hoogte gehouden wil worden, kan de Facebookpagina liken en zich inschrijven voor de nieuwsbrief.