Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Programma Koningsdag 2017

in Epse

EPSE – Op 27 april kleurt Nederland weer Oranje. Ook Epse blijft natuurlijk niet achter. Stichting Oranje Comité Epse heeft weer een mooi programma samengesteld:Woensdag 26 april: Filmavond Stoomtram Zutphen-Deventer 1926-1945, aanvang 19.30 uur, locatie: Protestantse kerk ‘de Opgang’, Epse.

Donderdag 27 april: Tussen 10.00 en 10.30 uur start de traditionele fietstocht. Aansluitend, zo rond 12.00 uur, is er een lunch voor alle deelnemers van de fietstocht. Als alle buiken gevuld zijn, kan iedereen gewapend met een bingolot meedoen aan de Koningsbingo. Om 14.00 uur kan er ingeschreven worden voor het vogelschieten. Daarna gaan alle spelletjes van start, waaronder bumperbal en archery attack, springkussen voor de kleintjes, ponyrijden, levensgrote knikkerspel, broodjes bakken en knutselen. Op het veld is gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje.

Alle activiteiten vinden plaats op het veld achter S.V. Epse aan de Hassinklaan 3. Voor meer informatie over de filmavond of Koningsdag zelf kunt u terecht op de facebookpagina: facebook.com/oranjecomiteepse