Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Programmacommissie

Dorpsraad Epse/Joppe richt eigen Repair Café op

Weggooien is zonde!

EPSE/JOPPE – We gooien ontzettend veel weg in Nederland. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Repareren zit niet meer in ons systeem, we weten vaak niet hoe dat moet.Het Repair Café brengt daar verandering in. We leren op een andere manier naar onze spullen kijken en zien er de waarde weer van in. Het Repair Café wil bijdragen aan een mentaliteitsverandering en ons enthousiast maken voor een duurzame samenleving. Waardevolle praktische kennis dragen vrijwilligers over. Kapotte spullen worden gemaakt en niet weggegooid. Maar bovenal wil het Repair Café laten zien dat repareren leuk is en vaak ook heel gemakkelijk. Kom het ook eens proberen!

 

Eerste Repair Café op 11 januari

Reparaties worden verricht aan kapotte meubeltjes, kleine elektrische apparaten, kleding, speelgoed en andere gebruiksvoorwerpen. Vrijwilligers helpen u gratis bij allerlei reparaties. U bent van harte welkom op woensdagochtend 11 januari van 9.30 – 11.30 uur in de multifunctionele ruimte van SV Epse, Hassinklaan 3 en de koffie staat klaar!

Wilt u anderen helpen bij het repareren van hun spullen? Meldt u zich dan aan als vrijwilliger voor het Repair Café bij Rietje Dommerholt: 0575-491951 of henkenrietje@lijbrandt.nl