Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ron en Rien spelen Kletzmer

Ron en Rien spelen Kletzmer

EPSE – Op zondag 25 oktober zullen Ron en Rien in de Epser Dorpskerk kletzmermuziek ten gehore brengen in de serie Koffieconcerten in de Epser Dorpskerk.

Kletzmer is muziek die wortelt in de Jiddische cultuur. Het karakter van de stukken is heel wisselend: melancholisch, lieflijk, vrolijk, opzwepend en wat je al niet meer kunt bedenken. Ook het tempo varieert sterk.

Ron en Rien zullen het publiek allerlei verschillende liedjes en instrumentale muziek laten horen en daar tussen door zullen ze vertellen over diverse aspecten van kletzmermuziek.

Rien Wulffraat is beroepspianist en speelt hier accordeon. Ron van den Heuvel is ook beroeps en speelt viool en bij de Kletzmermuziek zingt hij ook. Rien en Ron kennen elkaar vanuit de vierkoppige kletzmerband Dimechaje. Als duo zijn zij ook regelmatig te beluisteren.

Het wordt 25 oktober een heerlijke bijeenkomst die u niet mag missen! Het concert begint om 11.30 uur en de koffie staat klaar om 11.15 uur.

De entree is vrij, maar de organisatie verwacht een gift bij de uitgang van de kerk. De protestantse kerk staat aan de Lochemseweg 36 in Epse.