Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ruimteprobleem bij Sportvereniging Epse

EPSE – Omnivereniging SVE in Epse biedt haar ruim 600 leden de mogelijkheid verschillende sporten te bedrijven zoals voetbal, hockey, badminton, volleybal, gymnastiek en bridge. De sportvelden en het recent vernieuwde en verfraaide clubhuis liggen aan de Hassinklaan in Epse.De Hockeyafdeling heeft sinds haar oprichting in 2014 een snelle groei door gemaakt en telt thans ca. 300 leden. Om aan de trainings- en competitiebehoeften van de leden te voldoen, is capaciteitsuitbreiding dringend nodig. Het huidige complex biedt niet de ruimte een extra veld aan te leggen.

Het bestuur van de SVE onderzoekt de mogelijkheden die bestaan binnen het complex de nodige ruimte te vinden. Eveneens vindt overleg plaats met de gemeente Lochem en de Stichting IJssellanden om gronden te pachten liggend naast het huidige complex. In deze gesprekken participeren de Stichting Sportbevordering Epse, pachter van de huidige sportvelden en de voorzitters van de diverse sportafdelingen van de SVE.

De jaarlijkse ALV van de vereniging vindt plaats op 12 december. Het bestuur zal de leden dan informeren over haar overwegingen en haar voorkeursoptie. De leden krijgen vervolgens een week later de mogelijkheid over het voorstel van het bestuur te stemmen.