Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

“Schubert, Schumann en ander-

man” tijdens koffieconcert in Epse

EPSE – Zondag 16 oktober is er een koffieconcert in de Dorpskerk in Epse met een programma met zang, begeleid door piano of orgel. Uitvoerenden zijn Bert van Kooten (bariton), Cilianne van Kooten (sopraan) en Cees-Willem van Vliet (piano en orgel).In deze omgeving kennen we Bert van Kooten als cantor-organist van de Protestantse gemeente Gorssel/Epse. Minder bekend is dat hij ook als zanger zijn stem beroepsmatig ontwikkeld heeft. Gelukkig kan men daarmee nu kennis maken.

Dochter Cilianne van Kooten maakte twee jaar geleden al indruk met haar stem in Epse. Men is erg benieuwd naar de voortgang van haar stemontwikkeling.

Cees-Willem van Vliet begeleidt de beide zangers op zowel piano als orgel en zal op beide instrumenten een solostuk spelen.

Het programma laat werken van diverse componisten zien, waarbij Schubert en Schumann uitgangspunt zijn geweest bij de opbouw.

Aan bezoekers wordt een minimale bijdrage van € 7,50 p.p. gevraagd om in de kosten te voorzien. Daarvoor bent u vanaf 11.15 ook welkom bij de koffie. Het concert begint om 11.30 en duurt ongeveer een uur. Het adres is Lochemseweg 36 in Epse.

Voor meer informatie met o.a. uitgebreide c.v.’s van de musici kijkt u op de website: www.koffieconcertenepse.nl