Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sprookjesachtig thema Zomerfeesten Epse

EPSE – Het thema voor komende Zomerfeesten in Epse is ‘Sprookjes’. Het festival wordt dit jaar gehouden op 16, 17 en 18 juni. Inmiddels is de organisatie al weer hard aan het werk om ook dit jaar een spetterend feest op poten te krijgen.

Vorig jaar werden de Zomerfeesten Epse voor het eerst in nieuwe stijl georganiseerd. Het bleek een groot succes! Tientallen jaren werd het feest georganiseerd door de lokale ondernemers, maar die gaven het stokje over. De Stichting Zomerfeesten Epse pakte de handschoen op en maakte van het dorpsfeest een festival, met live muziek, foodstands en sfeervolle tenten.

De stichting is ten opzichte van vorig jaar wel flink uitgebreid. Er zijn drie nieuwe leden bijgekomen, te weten: Joeri van Duuren, Jeroen Dik en Niels Beentjes. Voorzitter is nog steeds Maarten Matti. Yvette Dommerholt en Esther Reit bekleden nog steeds de secretaris- en penningmeesterfunctie. Tom Meerbeek richt zich dit jaar op de PR/communicatie en sponsorinkomsten. Dat laatste doet hij samen met Rutger-Jan Loenen.

Hoe het festival er dit jaar precíes uit komt te zien, blijft nog geheim. Wel is al duidelijk dat er veel live muziek on stage is en dat de traditionele elementen als de fietstocht, de bonte avond en het volleybaltoernooi weer van de partij zijn. Ook de nieuwe traditie van ‘Lazy Sunday’ wordt gehandhaafd.

Wilt u op de hoogte blijven van álle ontwikkelingen rondom de Zomerfeesten in Epse, like de feesten dan op Facebook, of check: www.zomerfeestenepse.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief.