Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Subliem solliciteren in Epse

Subliem solliciteren

EPSE – Sinds 1 oktober is Epse een ondernemer rijker. Dianne Brinkman helpt werkzoekenden bij het vinden van hun droombaan. Subliem solliciteren schrijft unieke, krachtige en gedegen sollicitatiebrieven en cv’s.

Eigenaar Dianne Brinkman heeft zelf ruime schrijfervaring opgedaan in functies bij het Gerechtshof in Arnhem en als ambtelijk secretaris bij Inspectie van Gezondheidszorg in Utrecht. Het ondernemerschap is Dianne Brinkman ook niet vreemd. In het verleden leidde ze met succes een bedrijf in interieurinrichting. “Beide passies combineer ik graag”, aldus Dianne Brinkman.

Veel mensen hebben moeite met schrijven van professionele, krachtige en foutloze zinnen of vinden het lastig hun motivatie onder woorden te brengen. “Het schrijven van een sollicitatiebrief en cv is vaak je eerste stap naar een nieuwe baan. Deze indruk maak je maar één keer !”, aldus Dianne Brinkman. “Je moet zorgen dat je brief én cv opvallen en de aandacht wekt van de lezer. Je moet je onderscheiden van je concurrenten”. Veel werkgevers beoordelen al binnen 15 seconden je cv. Korte dienstverbanden en “gaten” in je cv worden niet als positief ervaren.

Subliem solliciteren onderscheidt zich door het persoonlijke karakter. “We proberen een brief zó te schrijven dat het lijkt alsof je de brief zelf hebt geschreven”. Nadat het eerste contact per telefoon of e-mail is gelegd dient een vragenlijst te worden ingevuld. Ook wordt gevraagd naar oude eerder zelf geschreven sollicitatiebrieven en cv’s. Deze worden gebruikt om stijl en woordkeuze van werkzoekenden te benaderen. Binnen 3 werkdagen na ontvangst van de vragenlijst ontvang je de sollicitatiebrief en cv. Deze worden daarna besproken zodat in overleg eventueel nog puntjes op de i kunnen worden gezet.

Kijk op de website www.subliemsollicteren.nl  of facebookpagina www.facebook.com/subliemsolliciteren voor meer informatie. Mailen kan naar info@subliemsolliciteren.nl