Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Theater Koningsdag!

Theater Koningsdag!

EPSE – Na het succes van het kindertheater tijdens Koningsdag 2014 wil het Oranje Comité Epse ook dit jaar een mooie voorstelling op de planken brengen.  Daarvoor is men natuurlijk wel weer op zoek naar talent.

In februari wordt begonnen met de voorbereidingen en de repetities. Dit jaar mag er gerepeteerd worden in de J. v.d. Hoevenschool in Epse. Het is de bedoeling dat op een woensdag- of vrijdagmiddag gerepeteerd wordt. Het is wel heel belangrijk dat als je je opgeeft je ook tijdens alle repetities aanwezig kunt zijn. Daarom ook graag even een voorkeur aangeven voor de woensdag- (ca 14.00-16.00 uur) of de vrijdagmiddag (ca 15.15 -17.15 uur).

Opgeven kan via mail: oranjecomite@svepse.nl Vermeld in de mail even naam, leeftijd/groep, school, telefoonnummer en op welke dagen je beschikbaar bent. Of bel 06-46597887 (Saskia van Egmond).

Aanmelden kan tot 31 januari 2015. Dus geef je op en maak er weer wat moois van! Iedereen mag meedoen! Zelfs papa’s en mama’s kunnen helpen. Misschien heb jij wel een hele handige papa of mama die kan helpen met het decor?