Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Trio Moes brengt ‘Little Angels’ tijdens Koffieconcert in Epse

Trio Moes

EPSE – Het programma ‘Little Angels’ is geheel gewijd aan de geboorte van het kind. Verschillende componisten hebben zich met dit thema bezig gehouden.

In onze cultuur wordt vooral de blijdschap rondom de geboorte naar voren gebracht. Maar deze gebeurtenis kan ook verdriet met zich mee brengen. Zowel de vreugde als de pijn komen daarom in dit programma naar voren.

Tijdens de uitvoering kunt u luisteren naar werken van o.a. Edvard Grieg, Gabriel Fauré, Modest Mussorgsky en Olivier Messiaen. Maar ook eigen werken van Janneke Moes zullen te horen zijn.

Voor deze gelegenheid is een wonderlijk trio gevormd. Janneke musiceert namelijk samen met haar ouders, dus een concert van vader, moeder en kind. Janneke Moes zingt, Elisa Winter speelt verschillende blokfluiten en Niels Moes speelt piano.

Ze hebben samen een zeer rijke muzikale achtergrond van vele jaren en die brengen ze bijeen tot een boeiend en warm concert. U bent van harte welkom om naar hen te komen luisteren!

Dit koffieconcert vindt plaats in de Dorpskerk van Epse (Lochemseweg 36) op zondag 17 januari. Aanvang 11.30. De koffie is klaar vanaf 11.15 uur. De toegang is vrij en bij de uitgang wordt een vrije gift gevraagd.